Archery Tag – Boogschieten – Laser kleiduifschieten

 

 

Bij onze outdoor activiteiten werken we samen met Outdoor Point. We hebben voor deze activiteiten een heel mooi veld op ons terrein liggen voor de echte outdoor fanaten. Naast Archery Tag zijn hier tal van andere outdoor activiteiten en spellen mogelijk voor jong en oud.

 

Je kunt alle outdoor activiteiten combineren met forelvissen.

• 2 uur vissen incl. gebruik van hengel, schepnet, koelbox en aas (meelworm): € 180,00 tot 10 personen.

Elke persoon extra: € 18,00 per persoon.

• 4 uur vissen incl. gebruik van hengel, schepnet, koelbox en aas (meelworm): € 255,00 tot 10 personen.

Elke persoon extra: € 25,50 per persoon.

 

Een gezellig dag afsluiten met een heerlijke warm en/of koud buffet of barbecue behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Voor een kinderverjaardagsfeest hebben wij een apart arrangement.

 

 

 

Outdoor Het Oosterseveld Mega katapult bouwen en schieten

 

mega katapult schieten

Mega katapult schieten is niet alleen schieten, maar ook bouwen. Dit spel wordt met 2, 3 of 4 teams tegen elkaar gespeeld. Elk team krijgt een vaste locatie aangewezen, die het niet mag verlaten. Op deze locatie liggen de materialen voor een mega katapult, houten balken, touwen, elastieken en waterballonnen of ballen als munitie. Het doel is zo snel mogelijk een stevige katapult te bouwen, om vervolgens de andere teams uit te schakelen. Als dit gebeurt is, volgen er nog een aantal andere spelvarianten, waar punten mee verdient kunnen worden. Het team met de meeste punten wint het spel.
 

Minimale leeftijd: 12 jaar
Tijdsduur: ca. 1 uur

Prijs: € 195,00 tot 10 personen, elke persoon meer: € 14,50 per persoon.

 

 

 

 

 

 

 

Outdoor Het Oosterseveld Schieten 2.0 Luchtdrukbuks

 

schieten 2.0

Je schiet met echte luchtdrukwapens op verschillende elektronische targets, die een realtime score weergeven. Deze targets meten de tijd tussen het startsignaal en iedere treffer tot op de honderdste seconde nauwkeurig. Nadat de laatste target geraakt is verschijnt de tijd direct op het scoreboard.

Je zult 4 verschillende schietoefeningen met een luchtdrukgeweer en luchtdrukpistool gaan uitvoeren, waarbij alles draait om reactievermogen en snelheid. De volgende schietoefeningen zullen aanbod komen: Speed of Light, Pin Shooting Duel, V-Drill en Quick Draw Duel.

 

Minimale leeftijd: 16 jaar of 12 jaar, indien de ouder(s) aanwezig zijn
Tijdsduur: +/- 1 tot 1,5uur

Prijzen vanaf 10 personen:

Prijs: € 275,00 tot 10 personen

elke persoon meer: € 17,50 per persoon.

 

 

 

outdoor forellenvijvers disc golf

 

disc golf

Disc Golf is de frisbee-variant van golf, die steeds populairder wordt. De bedoeling van Disc Golf is om in zo min mogelijk worpen de disc in de target te werpen. Het spel zal in teams van 3 tot 6 personen gespeeld worden. Er zullen diverse targets op verschillende afstanden staan. Het is mogelijk dat er obstakels tussen het startpunt en de target staan, om zo het spel iets moeilijker te maken.
Disc Golf kan ook in het donker ‘by night’ gespeeld worden. Dit geeft een extra bijzondere beleving aan de activiteit. De targets worden verlicht en er wordt gegooid met fluoriderende discs, die als een lichtgevend ufootje door het donker vliegen.

 

Minimale leeftijd: 6 jaar
Tijdsduur: ca. 1 uur

Prijs overdag: € 195,00 tot 10 personen, elke persoon meer: € 14,50 per persoon.

Prijs by night: € 245,00 tot 10 personen, elke persoon meer: € 17,50 per persoon.

 

 

 

 

Outdoor Het Oosterseveld Archery Tag

 

Archery Tag

Wij hebben een speciaal ingericht veld voor Archery Tag met mooie kunstrotsen, struiken en andere obstakels om achter te verstoppen. Archery Tag is een combinatie van handboogschieten en trefbal. Dit spannende spel wordt met 2 groepen tegen elkaar gespeeld. Iedere deelnemer krijgt een veiligheidsmasker, een handboog en 2 veiligheidspijlen met een schuimdop aan de voorzijde. Het doel is de tegenpartij uitschakelen. Dit kan door personen rechtstreeks te raken met een pijl of door de kegels in het veld van de tegenpartij om te schieten. Zijn alle kegels om of is het hele team ‘uitgeschakeld’, dan start het spel opnieuw. Naar mate het spel vordert zullen er nieuwe spelregels toegevoegd worden.
 

Minimale leeftijd: 12 jaar
Tijdsduur: ca. 1,5 uur
Prijs: € 275,00 tot 10 personen

elke persoon meer: € 17,50 per persoon.

 

 

Outdoor Oosterseveld laser-kleiduifschieten

 

laser kleiduifschieten

Laser Kleiduifschieten is in principe hetzelfde als het echte kleiduifschieten. U schiet met jachtgeweren omgebouwd tot laserguns op plastic disks met een reflector, die met 180 km per uur worden geschoten. We schieten de disks niet kapot en kunnen deze hergebruiken. Het voordeel hiervan is, dat deze manier van schieten milieuvriendelijk en veilig is. Er wordt in groepjes van max. 5 personen tegelijk geschoten. De computer registreert per schutter de punten. Er zullen verschillende schietdisciplines aan bod komen.
Laser Kleiduifschieten kan ook in het donker ‘by night’ gespeeld woorden. Er wordt geschoten op fluoriderende plastic disks, die lichtgevend door het donker vliegen.

 

Minimale leeftijd: 12 jaar
Tijdsduur: ca.  2 uur

Prijs overdag: € 375,00 tot 10 personen, elke persoon meer: € 12,50 per persoon.

Prijs by night: € 450,00 tot 10 personen, elke persoon meer: € 12,50 per persoon.

 

 

Outdoor Het Oosterseveld Mannen dingen

 

Handboogschieten

Handboogschieten is een eeuwenoude manier van jagen, maar ook een olympische sport. Het is vooral bekend geworden door de verhalen van Robin Hood. Richtingsgevoel, focus en een vaste hand kunnen met dit spel het verschil maken. Na de uitleg hoe het handboogschieten precies werkt, is er eerst een oefenronde, daarna een aantal wedstrijdrondes en als afsluiter een bonusronde, waarin alles nog kan veranderen. Het blijft dus tot het einde spannend wie er gaat winnen.
 

Minimale leeftijd: 10 jaar
Tijdsduur: ca. 1 uur

Prijs: € 195,00 tot 10 personen

elke persoon meer: € 14,50 per persoon.