Paintballen – Archery Tag – Boogschieten

 

 

Bij onze outdoor activiteiten werken we samen met Outdoor Point. We hebben voor deze activiteiten een heel mooi paintball-lasergame veld  en Archery Tag veld op ons terrein liggen voor echte outdoor fanaten. Naast paintballen zijn hier tal van andere outdoor activiteiten mogelijk voor jong en oud. Je kunt de outdoor activiteiten ook combineren met forel vissen. Een gezellig dag afsluiten met een heerlijke warm en/of koud buffet of barbecue behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Voor een kinderverjaardagsfeest hebben wij een apart arrangement.

 

Forellenvisvijvers Het Oosterseveld evenementen

 

Forellen vissen en Paintballen

Even heerlijk tot rust komen aan de waterkant met een hengel in uw hand. De gevangen vis(sen) mag u mee naar huis nemen. Ook kunt u 2 verse vissen omruilen tegen 1 gerookte.

Tijdens het paintballen zullen er diverse spellen gespeeld worden. Iedere deelnemer start met 50 paintballs en uiteraard is er de mogelijkheid voor extra munitie.
Minimale leeftijd: 18 jaar
Tijdsduur: ca. 5 uur
Prijs: € 32,50 p.p. vanaf 10 personen

 

 

 

Outdoor Het Oosterseveld paintballen en schieten

 

Paintballen en schieten

Een erg populair arrangement bij Outdoor Het Oosterseveld. Tijdens het paintballen zullen er diverse spellen gespeeld worden. Iedere deelnemer start met 50 paintballs en uiteraard is er de mogelijkheid voor extra munitie. Bij het schieten zal er gekeken worden, wie er de echte Robin Hood of scherpschutter in de groep is. Er kan gekozen worden uit handboogschieten of schieten 2.0.

Minimale leeftijd: 18 jaar
Tijdsduur: +/- 3 tot 4 uur

Prijzen vanaf 10 personen:

Handboogschieten € 25,00 p.p.
Buks- en pistoolschieten € 27,50 p.p.

Schieten 2.0 luchtbuks € 32,50 p.p.

 

 

Forel vissen Het Oosterseveld

 

Forellen vissen

Even heerlijk tot rust komen aan de waterkant met een hengel in uw hand. De vis(sen) die gevangen zijn, kunnen mee naar huis genomen worden of worden omgeruild voor gerookte (2 verse tegen 1 gerookte).
Minimale leeftijd:
Tijdsduur: ca.
Prijs: €  p.p. vanaf 10 personen

 

 

 

 

 

 

 

Outdoor Het Oosterseveld Archery Tag

 

Paintballen en Archery Tag

Schieten en nog meer schieten, voor de echte Rambo’s. Tijdens het paintballen zullen er verschillen spellen gespeeld worden. Iedere deelnemer start met 50 paintballs en is er de mogelijkheid voor extra munitie. Archery Tag is een combinatie van paintball en handboog-schieten. Dit spannende spel wordt met 2 groepen tegen elkaar gespeeld. Doordat de pijlen zijn uitgerust met speciale foam-tops, kan het spel gespeeld worden zonder pijn en/of blauwe plekken, maar met wel de zelfde spelbeleving.
Minimale leeftijd: 18 jaar
Tijdsduur: ca. 3 uur
Prijs: € 30,00 p.p. vanaf 10 personen

 

 

Outdoor Het Oosterseveld paintballen

 

Paintballen

Door de grote afwisseling van spanning en een hoge fun factor doet dit arrangement het al jaren heel erg goed. Bij paintballen worden er verschillende spellen gespeeld. Iedere deelnemer start met 50 paintballs en uiteraard is er de mogelijkheid voor extra munitie.
Minimale leeftijd: 18 jaar
Tijdsduur: ca.  uur
Prijs: €  p.p. vanaf 10 personen

 

 

 

 

 

 

Outdoor Het Oosterseveld Mannen dingen

 

Mannen dingen en schieten

Mannen dingen, zoals neutiesschieten (een oude Drentse volkstraditie), spiekersloan, hoefijzer gooien en turf stapelen. De meeste mannen denken, dat ze dit heel goed kunnen, maar ook vrouwen blijken dit erg goed te doen. Tijdens het schieten zal er gekeken worden, wie er de echt Robin Hood of scherpschutter in de groep is. Er kan gekozen worden uit handboog-, buks- en pistoolschieten of schieten 2.0.
Minimale leeftijd: 12 jaar
Tijdsduur: ca. 2 tot 3 uur

Prijzen vanaf 10 personen:

Handboogschieten € 25,00 p.p.
Buks- en pistoolschieten € 27,50 p.p.

Schieten 2.0 luchtbuks € 32,50 p.p.