Vissen en overnachten arrangementen

Kamperen en vissen

 

Uw hengeltje uitgooien was nog nooit zo’n succes!
U verblijft 2 nachten in Friesland aan de rand van natuurgebied het Drents-Friese Wold op de kleinschalige boerencamping Rotandorp op 5 minuten loopafstand. Tijdens uw verblijf geniet u van een ontspannend dagdeel vissen bij Forellenvijvers Het Oosterseveld. Na deze heerlijke sportieve bezigheid, smult u bij terugkomst op de camping van een heerlijke gerookte forel. Want ook al lukt het niet om er zelf één te vangen, u gaat gegarandeerd met een gerookte forel terug naar de camping. Eet smakelijk!
 

Prijs € 69,50 voor 2 personen (van 15 maart tot 1 november)

 

 

Visarrangement Het Bosmeer

 

In bungalowpark Het Bosmeer (8 minuten met de auto) kunt u zich heerlijk ontspannen voor een week, weekend of midweek in Friesland. Het vakantiepark bevindt zich vlakbij het vlechtdorp Noordwolde in een bijzonder mooi gebied van Zuidoost Friesland. Wanneer u wilt ontspannen, bent u hier aan het juiste adres. Want wat biedt meer ontspanning dan een hengeltje uitgooien in een heuse forellenvijver?

 

U kunt 1 dagdeel vissen op regenboogforel en ondertussen genieten van de prachtige natuur. U wordt bij de forellenvijver ontvangen met een kopje koffie of thee. Over het te gebruiken materiaal hoeft u zich geen zorgen te maken, want voor voer, hengel en schepnet wordt gezorgd. Na afloop neemt u gegarandeerd 2 gerookte forellen mee naar huis, zodat u in de bungalow nog even heerlijk kunt nagenieten.
 

Prijs is afhankelijk van de periode, duur en type bungalow.

Weekend vanaf € 239,50 en midweek vanaf € 306,00 inclusief bedlinnen, energie, toeristenbelasting en vistuig voor 2 personen. 
U kunt van dit visarrangement gebruik maken van maart tot en met december.

 

Camping Rotandorp visarrangement
Vissenarrangement Camping Rotandorp en Bungalowpark Bosmeer
Bungalowpark Het Bosmeer overnachten

Overnachten in de buurt

Bij de onderstaande collega’s campings, bed & breakfast en bungalowparken kunt u overnachten.